Werkzaamheden - Strak Schilderwerken

Buitenschilderwerk

Ieder huis of pand heeft onderhoud nodig, waaronder natuurlijk ook het schilderwerk. Bij Strak Shilderwerken kunt u rekenen op een scherpe prijs, gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en jarenlang plezier van uw huis of pand.  Meer over buitenschilderwerk en reeds afgeronde projecten vindt u hier.

 Binnenschilderwerk

Ook voor uw interieur is Strak Schilderwerken uw partner, ieder project wordt zorgvuldig met u besproken, u ontvangt een eerlijk advies en duidelijke offerte voor uw project. Of het nu om de kozijnen, deuren, muren of plafond gaat, na afronding van de werkzaamheden ziet uw interieur er weer als nieuw uit. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken, kijk dan hier!

Spuitwerken

Voor een mooie, strakke afwerking van uw plafonds, wanden, trap, kozijnen en deuren maakt Strak Schilderwerken gebruik van een verfspuit. Door ruime ervaring kunnen wij uw project snel en vakkundig voor u verzorgen. Het gebruik van een verfspuit ziet u niet alleen in het resultaat, maar ook in onze offertes. Minder uren, dus minder betalen! Hier vindt u een aantal voorbeelden.

Behangwerkzaamheden

U wilt uw kamer een moderne uitstraling geven? Dan is het overwegen van een afwerking met glasvezelbehang zeker de moeite waaard. Het behang is in verschillende soorten en structuren leverbaar en kan desgewenst in elke kleur worden geschilderd of gespoten. Voorbeelden en meer informatie over de mogelijkheden met behang vindt u hier.

Houtrotreparatie

Heeft u houtrot of andere beschadigingen in uw kozijn of deur, neem dan zeker contact met ons op. Het is namelijk niet altijd nodig het kozijn of de deur compleet te vervangen. Strak Schilderwerken heeft veel ervaring met het repareren van door houtrot ontstane beschadigingen. Onze werkwijze en informatie over de producten die wij hiervoor gebruiken vindt u op deze pagina.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..

Contact & Route

Het adres van onze firma is:

Strak Schilderwerken

Juliana van Stolbergstraat 51
1723 LC NOORD SCHARWOUDE
Noord Scharwoude

Tel.  06 5397 9534
 E-mail: info@strakschilderwerken.nl

Lees verder..