Geef kleur aan uw interieur!

Duidelijk kleuradvies, op basis van uw wensen en foto's

Bent u de kleuren in uw interieur na al die jaren zat, tijd voor een neiuwe kleur in uw interieur? Wij geven u op basis van foto's van de bestaande situatie en uw kleur wensen een duidelijk beeld van de mogelijkheden! Door ervaring en gebruik van nieuwe technieken werken wij veel goedkoper dan een architect of interieur stylist.

Durft u geen kleur aan de wand te geven?

Een nieuwe kleur voor uw interieur kiezen kan spannend zijn, om u vooraf een idee te geven welk effect en welke uitstraling kleuren op elkaar en uw interieur hebben geven wij u een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat.

Kosten van kleur adviezen

Wij werken op basis van een vast tarief voor onze kleur adviezen, wanneer u de uitvoering van het project ook door Strak Schilderwerken laat uitvoeren komen de kosten voor het kleuradvies te vervallen. Advies betreffende uw interieur door een architect staat niet in lijn met wat er geleverd wordt, wij geven u een duidelijk en eerlijk advies tegen een helder tarief, € 99,00.

Neem nu contact op voor meer informatie!

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..